Maak uw afspraak

g

Bedrijfsprofiel

Een jongensdroom komt uit…

Geurt van Uijtert werd als een echte ondernemende ondernemer al snel voorzitter van Bosch Car Service groep Midden-Nederland, om samen met Bosch en collega-bedrijven te zorgen dat de kwaliteit van bedrijven hoog blijft. Ook is Geurt van Uijtert vakbestuurder bij de vakgroep garageformules van de BOVAG voor de Bosch Car Service groep.

Goed Gereedschap

Is vaak het halve werk. Daarom heeft het investeren in goede en hoogwaardige apparatuur naast het bijscholen van de medewerkers op elk moment de hoogste prioriteit. Elke medewerker van Autobedrijf Van Elst wordt dan ook geacht regelmatig cursussen te volgen bij het Bosch opleidingscentrum. Elektronica en nieuwe systemen van elke auto worden daar besproken en zo wordt iedereen vakkundig bijgeschoold. De medewerkers bij Autobedrijf van Elst zijn echte techneuten met grote liefde voor het autovak, zij hebben allen vakopleidingen gevolgd of zijn daar volop mee bezig. Enthousiasme en de bereidheid om de opgedane kennis ook werkelijk bij te houden en te verbreden is bij Van Elst in feite niet meer dan een vanzelfsprekendheid.

Onder goed gereedschap verstaan wij ook de laatste zaken op het gebied van automatisering. Onze monteurs houden de geklokte tijd bij via een aanraakgevoelige klokmodule die gekoppeld is aan onze facturering. Zo is het in een opslag zichtbaar hoeveel tijd er aan uw voertuig is besteed. Eerlijk en transparant!

Lage brandstofprijs belangrijk…

Het terrein voor het autobedrijf was jarenlang een bemand tankstation en had een grote shop met een ruim assortiment producten. In juli 2006 heeft men gekozen voor een onbemand tankstation. Daardoor konden de brandstofprijzen worden verlaagd, waarmee werd ingespeeld op de wens van de consument die kwaliteit en een lage prijs belangrijker vindt dan duurdere bandstof, meer service aan de pomp en een uitgebreide shop. Deze laatste is begin 2007 veranderd in een mooie professionele receptie, een verkoopkantoor, een wachtruimte voor de klanten en een kantine voor de medewerkers.

In de nieuwe receptieruimte kunt u allerlei autogerelateerde producten voor uw auto kopen, waaronder de nieuwste car-audio apparatuur.

Wij doen alles voor uw auto

De bedrijfsfilosofie van Autobedrijf Van Elst laat aan duidelijkheid niets te wensen over: Men gaat maar voor één ding: Wij doen alles voor uw auto

Dat geldt voor alle voertuigen, inclusief bestelwagens, aanhangwagens, trailers, campers en caravans als het gaat om een onderhoudsbeurt, een keuring, een kleine of een grote reparatie.

Wij denken aan uw portemonnee…

Uw voertuig is in goede handen bij de mensen van Autobedrijf Van Elst. De aanpak en de formule slaan aan. Dat merkt u niet alleen aan de vriendelijke manier waarop u te woord wordt gestaan, aan de sfeer bij de receptie of in de werkplaats. Maar ook aan uw portemonnee. Veel kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs, daar gaat het om. Niet voor niets verkoopt men steeds meer goede occasions en nieuwe auto’s en bestelwagens, ongeacht het merk en type ! En met dezelfde garantievoorwaarden en een even hoog serviceniveau, alleen…voor lagere kosten, want de werkplaatstarieven bij ons zijn aanzienlijk lager dan die van de dealer!