Werkplaats

Over Bosch Car Service van Elst

Alles onder één dak voor uw gemak

 

Bij Bosch Car Service van Elst doen we alles voor uw auto. Wij staan niet alleen garant voor deskundig advies en vakkundig onderhoud en reparatiewerk, u kunt bij ons ook andere zaken voor uw auto regelen. Zo kunt u naast de Pechhulp bij ons terecht voor de Autoverzekering, Autofinanciering en betrouwbare tweedehandsauto’s.

Fabrieksgarantie

 

Bij Bosch Car Service van Elst behoudt u bij onderhoud en reparatie de fabrieksgarantie, ongeacht waar u de auto kocht. U kunt dus ook bij ons terecht met uw nieuwe auto en bent niet gebonden aan de dealer om uw fabrieksgarantie te behouden. Wij werken volgens de voorschriften van de fabrikanten en met originele kwaliteitsonderdelen, waardoor de fabrieksgarantie officieel geldig blijft. Wij lichten hier verder toe waarom fabrieksgarantie bij ons een zekerheid is.

Geen onverwachte kosten

 

Wij stemmen altijd vooraf de kosten met u af. Indien de kosten hoger uitvallen, stellen wij u hier op tijd van op de hoogte. Eén ding weet u hierdoor zeker: bij Bosch Car Service van Elst komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

BOVAG-gecertificeerd

 

Het BOVAG-lidmaatschap bewijst dat wij voor kwaliteit staan. Bosch Car Service van Elst is BOVAG-gecertificeerd en daarmee in het bezit van een algemeen geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Het BOVAG kennis- en adviescentrum biedt ons netwerk professionele ondersteuning. U vindt hier meer informatie over vakkundigheid van BOVAG.

Erkend Duurzaam

 

Alle Bosch Car Service bedrijven zijn vanaf eind 2015 Erkend Duurzaam gecertificeerd. Erkend Duurzaam is hét MVO-programma voor de mobiliteitsbranche dat is ontwikkeld door BOVAG en het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (ivDM). Met dit keurmerk willen we laten zien dat Bosch Car Service oog heeft voor mens en milieu. Dit wil zeggen dat wij niet enkel gericht zijn op het milieu, maar ook op open en eerlijke lange termijnrelaties; met u!

Ons Team

Geurt van Uijtert

Geurt van Uijtert

Geurt is de gastheer en eigenaar van het autobedrijf. Geurt is in 1995 bij het autobedrijf begonnen als chef werkplaats. Sinds 2000 is Geurt samen met zijn vrouw Marianne eigenaar van het autobedrijf.
Marianne van Uijtert

Marianne van Uijtert

Marianne is de vrouw van Geurt en mede eigenaar van het autobedrijf. Marianne is verantwoordelijk voor het financiële aspect van het autobedrijf.
Huib van de Scheur

Huib van de Scheur

Huib is autotechnicus en apk keurmeester. Huib is allround, zeer klantvriendelijk en helpt u graag met allerlei technische problemen aan uw auto.
Remco Geurts

Remco Geurts

Remco is technisch specialist en is momenteel bezig met de opleiding tot apk keurmeester. Na een aantal jaren bij de Volvo dealer gewerkt te hebben is Remco in 2017 bij ons komen werken.
Marcel Hagen is autotechnicus en werkt parttime. Marcel is breed inzetbaar om alle voorkomende werkzaamheden te verrichten. Ook zorgt Marcel voor het onderhoud aan het pand.

Marcel Hagen

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen