Import auto

Auto importeren

Waarom een auto importeren?

Voor heel veel klanten vinden wij de ideale auto in Duitsland, uiteraard niet alleen in Duitsland. Wij zoeken ook in andere Europese landen en zelfs wereldwijd. De Duitse auto’s zijn vaak compleet. Maar zeker zo belangrijk: Duitse automobilisten zijn over het algemeen heel ‘pünktlich’ als het gaat om onderhoud. Dat levert betrouwbare occasions op. Een andere niet onbelangrijke reden is het prijsverschil. Een groot deel van de BPM kan afgeschreven worden, dit betekent een lager bedrag aan BPM (aanschafbelasting op nieuwe auto’s).

Wilt u dat wij voor u aan de slag gaan? Laten we dan beginnen met het doorgeven van uw wensen.

HOE WERKT HET?

 

Samen uw wensen bespreken

We maken een afspraak bij ons of bij u om uw wensen te bespreken. Wat voor auto zoekt u precies? Is het nodig en lonend om deze te importeren of is er voldoende aanbod in Nederland? Welke opties en specificaties zijn voor u belangrijk?

ons team

Zoeken naar de gewenste auto

Als we u favoriete auto in beeld hebt, gaan we op zoek. Hierbij maken we gebruik van vele informatiebronnen, waarvoor we over gespecialiseerde systemen beschikken. Als we auto’s vinden die bij uw wensen aansluiten, leggen we de betreffende advertenties ter oriëntatie aan u voor.

Auto gevonden wat nu?

Lijkt het erop dat we uw auto hebben gevonden? Dan gaan wij de historie van deze auto natrekken en onderhandelen met de aanbieder. Vervolgens doen we u een aanbieding. Als dit uw auto lijkt te zijn, gaan wij de auto ter plaatse keuren. Daarbij rijden we zelf in de auto, voeren we onder meer lakdiktemetingen uit (om schadeauto’s uit te sluiten) en onderwerpen we de auto aan een visuele en technische inspectie. Als deze keuring positief uitvalt, kopen we de auto voor u.

Auto rijklaar maken

We zorgen dat uw auto door de RDW wordt gekeurd, een Nederlands kenteken krijgt en op uw naam komt te staan. Ook verzorgen we de douaneafwikkelingen (BPM). Dit doen we voor ons eigen risico, zodat u geen verrassingen achteraf hebt. Dat is uniek. Uw auto wordt rijklaar gemaakt, krijgt indien nodig een nieuwe APK en het nodige onderhoud. Eventueel brengen we accessoires of extra opties aan (denk aan winterbanden, trekhaak, alarmen, etc.). Wij garanderen een goede auto. Mocht er onverhoopt een verborgen gebrek zijn? Dan lossen wij dit voor u op. Uw auto wordt door ons van binnen en van buiten gepoetst, waarna deze glimmend van plezier op u staat te wachten.

Wat kost importeren?

Als het gaat om geld, zijn we heel duidelijk. U krijgt van ons een offerte, waarin het totaal te betalen bedrag staat en, indien van toepassing het inruilbedrag. Zo weet u exact wat de auto u gaat kosten, zonder dat daar achteraf kosten bijkomen! U weet dus precies waar u aan toe bent: dat is prettig voor u en voor ons.

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen